DESIGNED FOR AN URBAN LIFESTYLE

STRONG, ROBUST AND TOUGH.

De merknaam Willex staat synoniem voor producten met karakter. Wij ontwikkelen onze producten in de lijn met de belangrijkste kenmerken van onze gebruikers. Sterk, robuust en stoer.

Het bijzondere karakter van onze producten ligt in de afstemming op het gebruik in de stad en de aansluiting op de unieke wensen van alle mensen die dagelijks samen met hun fiets onderdeel uitmaken van het stadse verkeer en het stadse leven.

lees meer

SAFETY FIRST


In de drukte van de stad is het belangrijk om ook ’s avonds goed op te vallen. U hebt namelijk niet alleen te maken met voetgangers en andere fietsers, maar ook met scooters, auto’s en het openbaar vervoer. Om ervoor te zorgen dat u ook in het donker veilig op weg kunt, bevatten alle Willex producten grote reflecterende elementen die u extra goedzichtbaar maken voor andere weggebruikers.

ONS VERHAAL


De inspiratie voor onze producten doen we op in landen met een echte fietscultuur. Als Nederlanders zijn wij opgegroeid met fietsen, het is een onderdeel van ons dagelijks leven en de perfecte bron van informatie en inspiratie.
 
 

KWALITEIT

Producten die het Willex label dragen, zijn ontwikkeld vanuit één centrale filosofie: ‘Alleen echte kwaliteit kan overleven in het drukke stadse verkeer’. Wij gebruiken daarom uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen en blijven continu op zoek naar manieren en nieuwe technieken die ons helpen om onze producten te verbeteren.

Nieuws & Media

 
29 Oct 2020
RAI

De R van RAI Vereniging staat nog steeds voor Rijwiel en na 125 jaar heeft fietsen een onverminderd belangrijke rol binnen de vereniging. Groen, gezond en lachend voorbij de file; niet voor niets i...

lees meer
 
20 Dec 2020

lees meer
Loading...